Jak na ...

Pneumatiky Kleber: Bezpečná jízda za lidovou cenu

Pneumatiky Kleber si řidiči oblíbili pro výbornou kvalitu a dostupnou cenu. Dezény Kleber získávají také cenění od odborných časopisů a renomovaných autoklubů. Za svůj úspěch vděčí mimo jiné výborným výsledkům v nezávislých testech pneu, kde excelují hlavně díky vysokému kilometrovém nájezdu a nižší pořizovací ceně.

Stručná historie značky Kleber

Více než staletá historie francouzské značky Kleber z koncernu Michelin sahá až do roku 1911. O výrobu plášťů Kleber se na počátku zasadila společnost BF Goodrich, která je pojmenovaná po svém zakladateli Benjaminu Franklinu Goodrichovi.

Od roku 1930 se pneumatiky Kleber začaly používat dokonce na letounech francouzské armády Potez 540.

Kleber si poté i díky úspěšné prezentaci v mezinárodních závodech postupně našel cestu také na zahraniční trhy. Řidiči si na pneumatikách Kleber vychvalují výborné jízdní vlastnosti na mokré vozovce, nižší pořizovací cenu oproti prémiovým značkám a vynikající kilometrový nájezd.

Pneu značky Kleber jsou skvělou variantou pro řidiče, kteří hledají spolehlivou a bezpečnou jízdu za dostupnou cenu. Francouzská značky nabízí velmi kvalitní modely ve střední třídě, které často svými vlastnostmi konkurují prémiovým pneumatikám.

Zimní pneu Kleber Krisalp HP3: Bezpečná jízda za super cenu

Kleber Krisalp HP3 jsou cenově dostupné zimní pneumatiky, které poskytují spolehlivou trakci, ovladatelnost a stabilitu v zimních podmínkách, jako je vrstva sněhu, náledí a sněhové břečka. Šípový dezénu zároveň brání vzniku aquaplaningu, což oceníte například při náhlé oblevě. 

Kleber Krisalp HP3

Díky velkému množství variant pro disky 14″ až 19″ je obujete na nejmenší Fabii i dlouhého Superba. Žádané jsou hlavně velikosti 205/55 R16, 215/55 R17 a 235/50 R19. Pneumatiky si výborně vedly také v nezávislých testech. Např testu zimních pneu 225/50 R17 od časopisu Autobild uspěly lépe než pneumatiky prémiových značek Nokian a Pirelli.

Letní pneu Kleber Dynaxer HP4: Pohodlná a bezpečná jízda

Letní pneumatiky Kleber Dynaxer HP4 jsou ideálním obutím volbou pro řidiče aut nižší střední třídy a střední třídy, kteří vyžadují cenově dostupné obutí s výbornými vlastnostmi na suché i mokré vozovce. Vyrábí se pro disky v průměru od 14″ do 17″. Hodně prodávané jsou především verze 185/60 R15, 205/55 R16 a 215/55 R17.

Kleber Dynaxer HP4

Pneumatiky s asymetrickým dezénem vám přinášejí vynikající trakci a snižují hluk. Výsledkem je bezpečná a pohodlná jízda. Jedinečný dezén s propracovaným systémem drážek také zvyšuje schopnost pneumatiky odvádět vodu, čímž snižuje riziko aquaplaningu.

Ať už jedete po dálnici, nebo se pohybujete po klikatých silnicích, pneumatiky Kleber Dynaxer HP4 vám poskytnou kýženou jistotu a kontrolu, kterou potřebujete pro bezpečnou a příjemnou jízdu.

Letní pneu Kleber Dynaxer UHP: Stvořeny pro rychlou jízdu

Letní pneumatiky Kleber Dynaxer UHP jsou výborným obutím pro sportovnější svezení. Zkratka UHP znamená „Ultra High Performance“, tedy pneumatiky vhodné pro jízdu vysokou rychlostí, které mají vynikající ovladatelnost a stabilitu. Obujete je téměř na všechny vozy se sportovním charakterem, které jsou osazeny disky od 17″ do 20″. Oblíbené jsou tak např. pneumatiky 235/45 R17, 225/40 R18 a 255/35 R19.

Kleber Dynaxer UHP

Špičkový brzdný výkon na mokru zajistí se stará dvojice hlubokých drážek, které vytlačují vodu ze středu dezénu. Výborné mokré vlastnosti pneumatik potvrzují i eko štítky. Pneumatiky Dynaxer UHP dosáhly ve všech rozměrech nejvyššího hodnocení A.

Celoročky Kleber Quadraxer 2: Rozlučte se s přezouváním

Kleber Quadraxer 2 jsou celoroční pneumatiky, díky kterým se už nemusíte stresovat s přezouváním. Označení „Quadraxer“ v názvu odkazuje na čtyři hlavní benefity pneumatiky: bezpečnost, komfort, odolnost a palivovou účinnost. Dezén Quadraxer 2 se vyrábí pro vozy napříč kategoriemi s disky od 13″ do 20″. Mezi hodně nejhledanější velikosti patří např. 185/60 R14, 205/55 R16 a 225/45 R17.

Kleber Quadraxer 2

Pneumatiky Quadraxer 2 jsou navrženy tak, aby poskytovaly spolehlivý výkon za všech povětrnostních podmínek, včetně suché vozovky, mokré vozovky, ale i lehkého sněhu a náledí. Univerzální dezén zajišťuje dobrou trakci a ovladatelnost v různých povětrnostních podmínkách. Pneumatiky Quadraxer 2 jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajistí mimořádnou odolnost a dlouhou životnost.

Kam zajít pro pneumatiky Kleber?

Pneumatiky Kleber najdete kromě pneuservisů a autoservisů také u dalších prodejců pneu. Kupte si je z pohodlí domova například v e-shopu s pneumatikami Pneuboss.cz, kde mimo pneu Kleber najdete i pneumatiky dalších značek.

Co říkáte na tento článek?

Pobavilo
0
Užitečné
0
Super
0
Nic moc
0
Trapas
0
Patrik
Zajímají mě všechna zákoutí digitálního marketingu, psychologie rozhodování, investice i osobní rozvoj. Mojí prací je digitál, internet a marketing. Moje pracovní pozice je SEO konzultant a marketingový stratég, což dělám již nějaký čas na volné noze. Spolupracuji v rámci konzultací na vybraných větších online projektech a také mám několik vlastních jako zijuspesne.cz, minder.cz nebo zakeri.cz.

Chci k tomu něco říci

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *