InternetJak na ...

Co byste měli dělat doma, když jste v domácí karanténě?

V dnešní době domácí karanténa anebo izolace je součást našeho života. Musíme být pořad připraveni pro nečekanou okolnost. Znamenat to bude týden stráven doma. Co dělat a jak se v tomto případně nenudit? Máme pro Vás 3 zajímavé návrhy.

Filmový nebo seriálový maraton

Domácí karanténa je výjimečná filmová příležitost. Můžete dohánět resty doma. Podívejte se třeba do Netflixu a vyberte si film nebo seriál, na který jste dlouho neměli čas. Můžete si také zvolit něco z těch nejpopulárnějších a poznat hity. Když karanténa skončí, budete mít výborná témata pro rozhovory s lidmi z práce nebo školy. Jiná skvělá možnost je zvolení filmu v jazyce, kterého vůbec neznáte. To šance pro poznání něčeho úplně nového. Teď máte trochu času pro relaxaci, využijte si ho. Nejlepší laptopy a televizory levněji Vám nabízí Okay slevový kupón.

Nauka nového cizího jazyka

Když máte moc času doma, nemusíte ho trávit na cestu do práce nebo školy, tak můžete si udělat něco skvělého. Dobrý nápad je nauka nového cizího jazyka. Na internetu máte možnost najít mnoho aplikací na cizí jazyky. Některé jsou úplně zdarma anebo je můžete zdarma vyzkoušet, třeba Duolingo, Supermemo nebo Memrise. Pár dnů je dobrý čas pro testování aplikace. Máte moc času. Vyberte si jazyk, který jste se vždycky chtěli naučit anebo něco úplně exotického? Jazyky světa na Vás čekají. Můžete si zvolit nějaký skandinávský jazyk, například švédštinu nebo dánštinu. A co třeba Asie? Japonština nebo čínštinato zajímavý návrh. Originální nápad to také slovanské jazyky. Polština, ruština anebo chorvatština to skvělé jazyky, které si můžete trochu poznat během karantény. Co ještě? Klasika je vždycky dobrá – francouzština, španělština, němčina to jsou velmi užitečné. Pro výuku si použijte mobil, který koupíte levněji. Smarty sleva je k tomu pro Vás.

Nákupy v internetovém obchodě

Jste v karanténě nebo izolaci a máte dost času pro surfování po internetu? Tak si můžete udělat nějaký skvělý nákup a nemusíte vůbec vycházet z domova. Udělejte si svůj oblíbený čaj, posaďte se pohodlně u počítače a hledejte všechno, co vlastně potřebujete anebo máte rádi. Domácí karanténa to také možnost pro nákupy dárků pro rodinu a přátele. Nákupy v internetových obchodech jsou nejen pohodlné, ale také můžou být levné. Slevové kódy a kupony jsou všude. Chcete si pořídit nový mobilní telefon, reproduktor anebo sluchátka? Možnost levných nákupů na Vás čeká v internetovém obchodě Smarty. Smarty sleva je pro každého, kdo má rád nákupy v klidu a distančně. Co třeba nový nábytek? Okay slevový kupón Vám umožní levné nakupování nábytku a elektronického zařízení. Můžete si koupit novou postel pro lepší spánek anebo krásné doplňky do bytu, například zrcadla, hodiny, dekorace. Máte rádi slevy? Podívejte se na https://buykers.cz.

Co říkáte na tento článek?

Pobavilo
0
Užitečné
0
Super
0
Nic moc
0
Trapas
0
Patrik
Zajímají mě všechna zákoutí digitálního marketingu, psychologie rozhodování, investice i osobní rozvoj. Mojí prací je digitál, internet a marketing. Moje pracovní pozice je SEO konzultant a marketingový stratég, což dělám již nějaký čas na volné noze. Spolupracuji v rámci konzultací na vybraných větších online projektech a také mám několik vlastních jako zijuspesne.cz, minder.cz nebo zakeri.cz.

Chci k tomu něco říci

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Více:Internet