BydleníZdraví

Dýchejte čistý vzduch ve svém domově bez kompromisů. Pořiďte si přístroje, co váš domov promění k nepoznání

Máte pocit, že se ve svém domově občas nemůžete pořádně nadechnout? Ať už je vzduch ve vaší domácnosti zatuchlý, suchý či příliš vlhký, vše se dá vyřešit. Stačí k tomu mít ty správné pomocníky.

Zvlhčovač vzduchu nebo čistička? Vsaďte na 2v1

Chcete změnit ovzduší, kde žijete? Na výběr máte hned z několika možností. První z nich je zvlhčovač vzduchu, jenž dokáže proměnit vlhkost vzduchu v bytě na příjemnou úroveň. Druhou možností je čistička vzduchu, která ovzduší zbaví všech nechtěných škodlivin. Pro nerozhodné jedince je nejlepší volbou varianta 2v1. Tedy zvlhčovač a čistička vzduchu v jednom.

Difuzér pro vůni rodinného krbu

Zatímco zvlhčovač a čistička vzduchu pročistí a dodají mu potřebnou vlhkost, difuzér do ovzduší dokáže vypouštět také příjemné aroma dle vašeho výběru. Jednoduše do něj aplikujete několik kapek esenciálního oleje podle návodu a následně si budete užívat vůni lesa, rozkvetlé louky, vánočního perníku či čehokoliv, co vás jen napadne.

Špatný vzduch má negativní vliv na lidskou psychiku

Z výzkumů jasně vyplývá, že ovzduší, v němž trávíme čas, má vliv na naši psychiku. Když je vzduch v místnosti zatuchlý a suchý, mají lidé sklony propadat smutku, někdy dokonce upadat až do deprese a snižuje se také jejich výkonnost a bdělost. Snadným trikem je pořízení zvlhčovače, čističky vzduchu a difuzéru. Tato trojice přístrojů totiž dokáže hotové divy.

Nedovolte, aby špatné ovzduší ve vaší domácnosti mělo negativní vliv na vaši výkonnost a náladu. Zatočte se suchým, zatuchlým a jinak škodlivým vzduchem jednou provždy. Investujte do kvalitních přístrojů, které ovzduší ve vaší domácnosti okamžitě pročistí, dodají mu potřebnou vlhkost, a ještě váš domov provoní vaší oblíbenou vůní.

Přečtěte si také, jak správně dýchat nebo o receptech z bezových květů.

Co říkáte na tento článek?

Pobavilo
0
Užitečné
0
Super
0
Nic moc
0
Trapas
0
Patrik
Zajímají mě všechna zákoutí digitálního marketingu, psychologie rozhodování, investice i osobní rozvoj. Mojí prací je digitál, internet a marketing. Moje pracovní pozice je SEO konzultant a marketingový stratég, což dělám již nějaký čas na volné noze. Spolupracuji v rámci konzultací na vybraných větších online projektech a také mám několik vlastních jako zijuspesne.cz, minder.cz nebo zakeri.cz.

Chci k tomu něco říci

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Více:Bydlení